Nowe kursy

Uwaga!!! Trwa nabór na kursy zawodowe rozpoczynajace się w lutym 2017 r.


Kursy będą odbywać się w następujących kwalifikacjach:

 

T.4 produkcja wyrobów cukierniczych

T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

A.25 Wykonywanie i realizacja projektów multimedialnych

A.36 Prowadzenie rachunkowości

R.21 Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu

T.6 Sporządzanie potraw i napojów

 Podanie do pobrania w zakładce “Zawodowe kursy kwalifikacyjne dla dorosłych”

Nazwa zawodu

Nazwa kwalifikacji/kwalifikacyjnego kursu zawodowego

Oznaczenie kwalifikacji

 
 

Technik ekonomista

Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji

Prowadzenie rachunkowości

A.35

A.36

 

Technik handlowiec

Prowadzenie sprzedaży

 

Prowadzenie działalności handlowej

A.18

 

A.22

 

Technik hotelarstwa

Planowanie i realizacja usług w recepcji

 

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

 

T.11

 

T.12

 

Technik obsługi turystycznej

Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych

 

Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych

T.13

 

 

T.14

 

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sporządzanie potraw i napojów

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

T.6

T.15

 

Kelner

Wykonywanie usług kelnerskich

Organizacja usług gastronomicznych

T.9

T.10

 

Technik architektury krajobrazu

Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu

Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu

R.21

 

R.22

 

Fototechnik

Rejestracja i obróbka obrazu

 Wykonywanie i realizacja projektów multimedialnych

A.20

A.25

 

Sprzedawca

Prowadzenie sprzedaży

 

A.18

 

Kucharz

 

Cukiernik

Sporządzanie potraw i napojów

 

Produkcja wyrobów cukierniczych

T.6

 

T.4