Uwaga!!! Trwa nabór na kursy zawodowe rozpoczynajace się w lutym 2017 r.
Kursy będą odbywać się w następujących kwalifikacjach:
T.4 produkcja wyrobów cukierniczych
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
A.25 Wykonywanie i realizacja projektów multimedialnych
A.36 Prowadzenie rachunkowości
R.21 Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu
T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Podanie do pobrania w zakładce “Zawodowe kursy kwalifikacyjne dla dorosłych”
Nazwa zawodu |
Nazwa kwalifikacji/kwalifikacyjnego kursu zawodowego |
Oznaczenie kwalifikacji |
|
Technik ekonomista |
Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Prowadzenie rachunkowości |
A.35 A.36 |
|
Technik handlowiec |
Prowadzenie sprzedaży
Prowadzenie działalności handlowej |
A.18
A.22 |
|
Technik hotelarstwa |
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
|
T.11
T.12 |
|
Technik obsługi turystycznej |
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
T.13
T.14 |
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych |
Sporządzanie potraw i napojów Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
T.6 T.15 |
|
Kelner |
Wykonywanie usług kelnerskich Organizacja usług gastronomicznych |
T.9 T.10 |
|
Technik architektury krajobrazu |
Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu |
R.21
R.22 |
|
Fototechnik |
Rejestracja i obróbka obrazu Wykonywanie i realizacja projektów multimedialnych |
A.20 A.25 |
|
Sprzedawca |
Prowadzenie sprzedaży
|
A.18 |
|
Kucharz
Cukiernik |
Sporządzanie potraw i napojów
Produkcja wyrobów cukierniczych |
T.6
T.4 |
|