20 pracownia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:00- 7:45 AK 3THT-1/2 org.us.kel
      WA 3TŻ-1/2 prac.gastr.
2 7:50- 8:35 AK 3THT-1/2 org.us.kel
      WA 3TŻ-1/2 prac.gastr.
3 8:40- 9:25   AK 1TAŻ-1/2 tech.gast
2TŻF-2/2 j.niemiecki
RR 4TEH j.niemiecki
WA 3TŻ-1/2 prac.gastr.
4 9:30-10:15 MK 3THT-2/2 j.ang.zaw.
AK 1TAŻ-1/2 tech.gast
4TAT-1/2 j.niemiecki
PJ 4TŻS j.angielski
WA 3TŻ-1/2 prac.gastr.
5 10:30-11:15 WA 2TŻF-2/3 zas.żyw.cz
AK 1TAŻ-1/2 tech.gast
JU 4TF r_geografia
3TS j.niemiecki
 
6 11:20-12:05 WA 2BSK-1/1 prac.gastr.
Po 3TFA-1/2 proc.fotog.
WA 2TŻF-2/3 prac.gastr.
2TES-2/2 j.niemiecki
 
7 12:10-12:55 WA 2BSK-1/1 prac.gastr.
WA 3BSK-2/2 tech.gast
WA 2TŻF-2/3 prac.gastr.
MS 3THT zaj.z-wych
SA 5Tżh historia
8 13:00-13:45 WA 2BSK-1/1 prac.gastr.
WA 3BSK-2/2 tech.gast
WA 2TŻF-2/3 prac.gastr.
JA 3THT-1/2 św.us.keln
 
9 13:50-14:35 WA 2BSK-1/1 prac.gastr.
WA 3BSK-2/2 tech.gast
WA 2TŻF-2/3 prac.gastr.
JA 3THT-1/2 św.us.keln
 
10 14:40-15:25 WA 2BSK-1/1 prac.gastr.
WA 3BSK-2/2 tech.gast
WA 2TŻF-2/3 prac.gastr.
   
Drukuj plan
wygenerowano 10.10.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum