20 pracownia gastronomiczna
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
7:00- 7:45
SR
4TSA
-2/2
j.ang.zaw.
JA
2TŻ
-2/2
prac.gastr.
2
7:50- 8:35
SR
3TŻS
-1/2
j.angielski
JA
2TŻ
-2/2
prac.gastr.
3
8:40- 9:25
RD
1TES
-2/3
ekon.transp.
MM
1TŻF
-2/3
zas.żyw.cz
MM
3TŻS
-1/2
tech.gast
JA
2TŻ
-2/2
prac.gastr.
4
9:30-10:15
RD
4TSA
-1/2
logist.-sped
MM
3TŻS
-1/2
tech.gast
JA
2TŻ
-2/2
prac.gastr.
5
10:30-11:15
MM
3TŻS
-1/2
tech.gast
JA
2TŻ
-2/2
prac.gastr.
6
11:20-12:05
WA
1TŻF
-2/3
prac.gastr.
DD
4TF
chemia
WA
2BSK
-2/2
tech.gast
MM
3TŻS
zaj.z-wych
MM
1TŻF
-2/3
tech.gast
7
12:10-12:55
WA
1TŻF
-2/3
prac.gastr.
WA
3SBk
-2/2
tech.gast
WA
2BSK
-2/2
tech.gast
AK
3TŻS
-1/3
prac.gastr.
RD
1TES
-2/3
środ.transp.
8
13:00-13:45
WA
1TŻF
-2/3
prac.gastr.
WA
3SBk
-2/2
tech.gast
WA
2BSK
-2/2
tech.gast
AK
3TŻS
-1/3
prac.gastr.
9
13:50-14:35
WA
1TŻF
-2/3
prac.gastr.
WA
3SBk
-2/2
tech.gast
WA
2BSK
-2/2
tech.gast
AK
3TŻS
-1/3
prac.gastr.
10
14:40-15:25
WA
1TŻF
-2/3
prac.gastr.
WA
3SBk
-2/2
tech.gast
AK
2BSK
-1/2
tech.gast
AK
3TŻS
-1/3
prac.gastr.
Drukuj plan
wygenerowano 25.04.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN