20 pracownia gastronomiczna
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
7:00- 7:45
AK
3THT
-1/2
org.us.kel
WA
3TŻ
-1/2
prac.gastr.
2
7:50- 8:35
AK
3THT
-1/2
org.us.kel
WA
3TŻ
-1/2
prac.gastr.
3
8:40- 9:25
AK
1TAŻ
-1/2
tech.gast
RŻ
2TŻF
-2/2
j.niemiecki
RR
4TEH
j.niemiecki
WA
3TŻ
-1/2
prac.gastr.
4
9:30-10:15
MK
3THT
-2/2
j.ang.zaw.
AK
1TAŻ
-1/2
tech.gast
RŻ
4TAT
-1/2
j.niemiecki
PJ
4TŻS
j.angielski
WA
3TŻ
-1/2
prac.gastr.
5
10:30-11:15
WA
2TŻF
-2/3
zas.żyw.cz
AK
1TAŻ
-1/2
tech.gast
JU
4TF
r_geografia
RŻ
3TS
j.niemiecki
6
11:20-12:05
WA
2BSK
-1/1
prac.gastr.
Po
3TFA
-1/2
proc.fotog.
WA
2TŻF
-2/3
prac.gastr.
RŻ
2TES
-2/2
j.niemiecki
7
12:10-12:55
WA
2BSK
-1/1
prac.gastr.
WA
3BSK
-2/2
tech.gast
WA
2TŻF
-2/3
prac.gastr.
MS
3THT
zaj.z-wych
SA
5Tżh
historia
8
13:00-13:45
WA
2BSK
-1/1
prac.gastr.
WA
3BSK
-2/2
tech.gast
WA
2TŻF
-2/3
prac.gastr.
JA
3THT
-1/2
św.us.keln
9
13:50-14:35
WA
2BSK
-1/1
prac.gastr.
WA
3BSK
-2/2
tech.gast
WA
2TŻF
-2/3
prac.gastr.
JA
3THT
-1/2
św.us.keln
10
14:40-15:25
WA
2BSK
-1/1
prac.gastr.
WA
3BSK
-2/2
tech.gast
WA
2TŻF
-2/3
prac.gastr.
Drukuj plan
wygenerowano 10.10.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN