20 pracownia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:00- 7:45 SR 4TSA-2/2 j.ang.zaw.
      JA 2TŻ-2/2 prac.gastr.
2 7:50- 8:35 SR 3TŻS-1/2 j.angielski
      JA 2TŻ-2/2 prac.gastr.
3 8:40- 9:25   RD 1TES-2/3 ekon.transp.
MM 1TŻF-2/3 zas.żyw.cz
MM 3TŻS-1/2 tech.gast
JA 2TŻ-2/2 prac.gastr.
4 9:30-10:15   RD 4TSA-1/2 logist.-sped
  MM 3TŻS-1/2 tech.gast
JA 2TŻ-2/2 prac.gastr.
5 10:30-11:15       MM 3TŻS-1/2 tech.gast
JA 2TŻ-2/2 prac.gastr.
6 11:20-12:05 WA 1TŻF-2/3 prac.gastr.
DD 4TF chemia
WA 2BSK-2/2 tech.gast
MM 3TŻS zaj.z-wych
MM 1TŻF-2/3 tech.gast
7 12:10-12:55 WA 1TŻF-2/3 prac.gastr.
WA 3SBk-2/2 tech.gast
WA 2BSK-2/2 tech.gast
AK 3TŻS-1/3 prac.gastr.
RD 1TES-2/3 środ.transp.
8 13:00-13:45 WA 1TŻF-2/3 prac.gastr.
WA 3SBk-2/2 tech.gast
WA 2BSK-2/2 tech.gast
AK 3TŻS-1/3 prac.gastr.
 
9 13:50-14:35 WA 1TŻF-2/3 prac.gastr.
WA 3SBk-2/2 tech.gast
WA 2BSK-2/2 tech.gast
AK 3TŻS-1/3 prac.gastr.
 
10 14:40-15:25 WA 1TŻF-2/3 prac.gastr.
WA 3SBk-2/2 tech.gast
AK 2BSK-1/2 tech.gast
AK 3TŻS-1/3 prac.gastr.
 
Drukuj plan
wygenerowano 25.04.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum